শনিবার, ১৩ ফেব্রুয়ারী, ২০২১

6 βήματα για να μάθετε SEO δωρεάν - Μάθετε SEO στο σπίτι

 Χρειάζεστε έναν ευέλικτο τρόπο για να μάθετε SEO δωρεάν;


Ενώ η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) δεν είναι ένα θέμα αποκοπής, η εκκίνηση δεν χρειάζεται να είναι τρομακτική ή δαπανηρή.

Όλοι ξεκινούν κάπου προτού θεωρηθούν επαγγελματίες - το μόνο που χρειάζεστε είναι εύκολο να ακολουθήσετε βήματα για να περάσετε τα πρότυπα των Google, Yahoo και Bing.

Σε αυτό το Bootcamp SEO, μπορείτε να ακολουθήσετε βασικές αρχές SEO και να αποκτήσετε χρήσιμους πόρους για να μεταβείτε αργότερα. Συνεχίστε να διαβάζετε για έξι απλά βήματα για να μάθετε SEO ή επικοινωνήστε μαζί μας στο διαδίκτυο για να μιλήσετε με έναν ειδικό σχετικά με τις υπηρεσίες SEO μας. Μπορείτε επίσης να μας δώσετε ένα δαχτυλίδι στο 213 0343607



Chreiázeste énan evélikto trópo gia na máthete SEO doreán?

Χρειάζεστε έναν ευέλικτο τρόπο για να μάθετε SEO δωρεάν;

Ενώ η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) δεν είναι ένα θέμα αποκοπής, η εκκίνηση δεν χρειάζεται να είναι τρομακτική ή δαπανηρή.

Όλοι ξεκινούν κάπου προτού θεωρηθούν επαγγελματίες - το μόνο που χρειάζεστε είναι εύκολο να ακολουθήσετε βήματα για να περάσετε τα πρότυπα των Google, Yahoo και Bing.

Σε αυτό το bootcamp SEO, μπορείτε να ακολουθήσετε βασικές αρχές SEO και να αποκτήσετε χρήσιμους πόρους για να μεταβείτε αργότερα. Συνεχίστε να διαβάζετε για έξι απλά βήματα για να μάθετε SEO ή επικοινωνήστε μαζί μας στο διαδίκτυο για να μιλήσετε με έναν ειδικό σχετικά με τις υπηρεσίες SEO μας. Μπορείτε επίσης να μας δώσετε ένα δαχτυλίδι στο 213 0343607

1. Κατανοήστε τον στόχο του SEO

Οι επιχειρήσεις έχουν διαφορετικούς στόχους μάρκετινγκ, αλλά κάθε εταιρεία μοιράζεται την επιθυμία να αυξήσει τα έσοδα - και αυτός είναι ο γενικός σκοπός του SEO.

Η βελτίωση του ιστότοπού σας με SEO σας επιτρέπει να κατατάξετε στην κορυφή των σελίδων αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης (SERP), προκαλώντας επισκεψιμότητα που δημιουργεί έσοδα.

Πριν βυθιστεί εντελώς, πρέπει να κατανοήσετε την εσωτερική λειτουργία των μηχανών αναζήτησης.

Το Google και άλλες κορυφαίες μηχανές αναζήτησης έχουν "αράχνες" ή "bots" που ανιχνεύουν το Διαδίκτυο για εύρεση, ευρετηρίαση και κατάταξη ιστότοπων. Όταν κάποιος μπαίνει σε μια αναζήτηση, οι μηχανές αναζήτησης παραδίδουν μια λίστα ιστότοπων με σχετικό περιεχόμενο.

Οι μηχανές αναζήτησης πρέπει να βρουν τον ιστότοπό σας, οπότε αυτό θα πρέπει να είναι η πρώτη σας επιχείρηση. Μπορείτε να ζητήσετε από την Google να ευρετηριάσει τη διεύθυνση URL με τη δική της URL Inspection Tool και Bing μέσω τους Bing Webmaster Tools.

2. Κύρια έρευνα λέξεων-κλειδιών

Χρειάζεται έρευνα για να διαλέξετε τις λέξεις για τις οποίες θέλετε να κατατάξετε - λέξεις-κλειδιά. Εάν επιλέξετε λέξεις-κλειδιά που αναζητούν συχνά οι χρήστες και ταιριάζουν στην επιχείρησή σας, μπορείτε να εμφανίσετε τον ιστότοπό σας μπροστά σε ένα μεγαλύτερο κοινό.

Υπάρχουν δύο είδη λέξεων-κλειδιών - λέξεις-κλειδιά μακράς ουράς που καλύπτουν τρεις ή περισσότερες λέξεις και λέξεις-κλειδιά μικρής ουράς που περιέχουν μόνο μία ή δύο λέξεις. Οι λέξεις-κλειδιά με μεγάλη ουρά εστιάζουν τις σελίδες σας και δημιουργούν καλύτερο ενδιαφέρον.

Για παράδειγμα, εάν κάποιος αναζητήσει "πού να αγοράσει περιοδικά", είναι πιο ακριβές από το "περιοδικά", ώστε να μπορείτε να προσελκύσετε καλύτερα τις προσδοκίες του.

Λοιπόν, πώς γνωρίζετε τις κορυφαίες αναζητήσεις που σχετίζονται με τον κλάδο σας; Χρησιμοποιείτε εργαλεία λέξεων-κλειδιών όπως Λέξεις-κλειδιά παντού, Soolve και Λέξεις-κλειδιάFX καθώς μαθαίνετε SEO. 

Μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά στις λέξεις-κλειδιά που χρησιμοποιούν οι ανταγωνιστές σας για έναν υγιή ανταγωνισμό SEO.

Οι λέξεις-κλειδιά είναι κεντρικά στοιχεία για το SEO, επειδή θα τις ενσωματώσετε στο περιεχόμενο, τους τίτλους, τις μετα-περιγραφές και τις διευθύνσεις URL. Η εξοικείωση με την έρευνα λέξεων-κλειδιών είναι ένα θεμελιώδες βήμα στο ταξίδι SEO σας.

3. Γνωρίστε τη διαφορά μεταξύ SEO εκτός σελίδας και εκτός σελίδας

Το SEO συμβαίνει σε δύο μέρη - εντός σελίδας και εκτός σελίδας. Αυτό που λαμβάνει χώρα στη σελίδα είναι αυτό που μπορείτε να αλλάξετε άμεσα όταν μαθαίνετε SEO, ενώ αυτό που συμβαίνει εκτός σελίδας εξαρτάται από άλλους ιστότοπους.

Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το SEO στη σελίδα είναι ένα πιο εύκολο θέμα που πρέπει να καλύψετε και να κατανοήσετε. Διαχειρίζεστε πολλά μέρη των σελίδων σας για να ευχαριστείτε τους επισκέπτες και τα bot μηχανών αναζήτησης.

Το SEO στη σελίδα περιλαμβάνει μορφοποίηση (όπως ετικέτες H1 και H2), χρήση λέξεων-κλειδιών, πλοήγηση, διευθύνσεις URL, μετα-περιγραφές και περιγραφές εικόνων ή κείμενο alt. Όμως, ξεπερνάει πολύ αυτούς τους παράγοντες, που απαιτούν πολλή προσεκτική δουλειά.

Για SEO εκτός σελίδας, πρέπει να βασίζεστε στις απόψεις άλλων για το διαδικτυακό σας περιεχόμενο. Οι έγκυροι σύνδεσμοι προς τον ιστότοπό σας, οι αναφορές για την επωνυμία σας και το μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων συμβάλλουν στην παρουσία σας εκτός σελίδας.

Ο έλεγχος των κουτιών και στα δύο μέτωπα είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία του Υπηρεσία SEO.

কোন মন্তব্য নেই:

একটি মন্তব্য পোস্ট করুন

Δέκα πράγματα Κάθε WordPress Plugin Developer πρέπει να ξέρετε

Plugins αποτελούν ένα σημαντικό μέρος του γιατί αρμοδιοτήτων WordPress εκατομμύρια blogs και ιστοσελίδες σε όλο τον κόσμο. Η ικανότητα ...